Goedkoop scooterhelmen of kettingsloten bestellen

Goedkoop kettingslot of scooterhelm kopen

 

Je weet vast wel dat accesoires en onderdelen vaak in verhouding duur zijn, denk maar aan goedkope printers met dure inktcartridges. In de winkel betaal je de hoofdprijs, gelukkig kun je online vaak goedkoper onderdelen aanschaffen. Goedkoop een scooterhelm of kettingslot kopen kun je ook het beste online doen, je weet precies wat je krijgt en je hebt een zichttermijn van 14 dagen. Om de keuze voor het juiste type scooterhelm zoals een jethelm, integraalhelm en systeemhelm wat eenvoudiger te maken zetten we de verschillen voor je op een rijtje. En we geven je ook enkele tips bij een kettingslot aanschaffen online. Deze twee producten behoren tot de populairste scooter accessoires en onderdelen.

 

Je kunt via scooteronderdelenshop.com goedkoop scooterhelmen en kettingsloten kopen, en nog veel meer! Neem direct een kijkje in de webshop.

kettingsloten bestellen

Scooterhelm online kopen

Er zijn drie soorten scooterhelm te bestellen:

 

  • Jethelm: De goedkoopste helm met een open gezicht. Deze helmen bieden je veel zicht op de weg, en je kunt ook beter de wereld om je heen horen. Het is wel kouder in de wintermaanden en de bescherming is minder in vergelijking met de andere types.
  • Integraalhelm: Dit is een gesloten helm die dankzij de constructie de meeste bescherming biedt. Je kunt alleen het vizier opklappen, het deel bij de kin is vast. Je bent optimaal beschermd, alleen is het opzetten en afzetten wat lastiger. Voor een maximale bescherming is dit de beste helm.
  • Systeemhelm: Je kunt ook voorgaande types combineren, dan krijg je de systeemhelm. Op het eerste gezicht lijkt deze helm op de systeemhelm, maar hier kun je het onderste gedeelte opklappen. Dat maakt opzetten en afzetten eenvoudiger. Je mag overigens niet rijden met het kingedeelte opgeklapt.

 

Kettingslot online kopen

Hoewel er veel sloten te koop zijn blijft het kettingslot populair. Wanneer je de scooter aan een paal wilt vastleggen dien je rekening te houden met een lang kettingslot, wanneer je de scooter los wilt stallen neemt een korter slot minder ruimte in. Let op het ART keurmerk, drie sterren is voldoende voor scooters en voor een scooterverzekering. Zorg dat het slot met een afdekkapje wordt afgesloten om de cilinder schoon te houden, en met een hoes om de ketting houd je de andere spullen in het bagagevak schoon.

 

Je kunt zowel kettingsloten als scooterhelmen goedkoop online bestellen bij scooteronderdelenshop.com, hier vind je ook vele andere accessoires voor scooters zoals banden, spiegels en onderdelen voor het motorblok.