Kom tot rust tijdens een wellness weekend

wellness weekend

Mijn moeder heeft de afgelopen tijd heel hard gewerkt voor een promotie op werk en daar ben ik ontzettend trots op. Omdat ik het zo goed van haar vind heb ik haar een wellness weekend cadeau gedaan. Toen zij de brief las waarin stond dat ik haar mee nam, brak zij in tranen uit omdat zij het zo lief vond. Doordat zij de afgelopen tijd zoveel stress heeft moeten ervaren is het wel heel lekker om even helemaal weg te zijn. Ooit zijn mijn moeder en ik in de Thermen in Nijmegen geweest en daar hadden wij het geweldig. Daarom heb ik het uitje bij hen geboekt. Mama telde echt de dagen af tot dat wij gingen, want zij kon echt niet meer wachten. Zij had zelfs aan al haar vriendinnen verteld wat zij van mij gekregen had. 

wellness weekend

Een fijne tijd

Samen met mijn moeder vertrokken wij al vroeg voor ons wellness weekend, want wij wilden vroeg gaan zodat wij langer konden genieten. Daar aangekomen werden wij ontvangen door een medewerker van de Thermen. Zij legde uit waar wij alles konden vinden en wat er allemaal te doen was. Zij raden ons aan om gelijk al de massages te boeken van te voren zodat wij er zeker van waren dat wij een plekje hadden. Dat leek ons wel een goed idee dus ik boekte er twee voor morgen. Het was zo fijn even met zijn twee wat tijd door te brengen want doordat mama zo hard werkte had ik haar al lang niet meer gezien. Wat hebben wij genoten die dagen. 

wellness weekend