Super gave Gabor veterschoen

Gabor veterschoen

Het is altijd erg leuk om een outfit perfect te combineren met goede stappers eronder, dat maakt een outfit namelijk helemaal af. Mijn moeder had laatst voor mij een Gabor veterschoen besteld omdat ik geslaagd was voor mijn examens. Ik had er echt heel hard voor geleerd dus ik was erg blij dat ik alles behaald had. Mijn moeder had nog niet verteld welk kleur zij voor mij had gekocht. Zij vond het leuk om dat een verrassing te laten en omdat ik wist dat mijn moeder mijn stijl goed kende vond ik dat goed. Zij zou nooit iets bestellen waarvan zij niet zeker weet of ik het wel leuk vind.

Gabor veterschoen

Een leuke verrassing

Enkele dagen later lag er toen ik thuis kwam een pakketje op de keukentafel op mij te wachten. Ik kon niet wachten tot mijn nieuwe Gabor veterschoen kon zien. Wat mij wel op viel was dat het pakket wel erg groot was. Toen ik het openmaakte snapte ik waarom, er zaten twee dozen in. Mijn moeder vertelde mij dat zij niet goed kon kiezen en daarom zij maar twee kleuren voor mij besteld had. Ik vloog mijn moeder om de armen en bedankte haar voor dit mooie cadeau.