Bezoek aan het Lalique museum

Bent u net als dat wij op zoek waren naar een leuk en interactief museum. Breng dan een bezoek aan het Lalique museum. Mijn zus is net als ik een echte kunstliefhebber en we waren op zoek naar een museum bij ons in de buurt waar we allebei nog niet geweest waren. Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht kwamen we uit op het Lalique museum. Bij dit museum worden super veel kunstwerken tentoongesteld van een aantal verschillende kunstenaars. Ik kende zelf de kunstenaar René Lalique niet dus ik ging op zoek naar wat meer informatie. De informatie die ik op het internet vond sprak mij super erg aan en we waren beide nog niet bij dit museum geweest waardoor we op de website van het museum online een ticket hebben besteld.

Bezoek aan het museum

Het museum ligt in de hanzestad Doesburg. We besloten voordat we naar het museum zouden gaan eerst een bezoek aan de prachtige binnenstad te brengen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een luxe lunch zoals wij hebben gedaan. Het was een erg interessant en een leuk dagje uit. Museum Lalique is zeker een aanrader als je een kunstliefhebber bent en op zoek bent naar een gezellig dagje uit.