Een origineel relatiegeschenk bereik je met Sinterklaaspakketten

Sinterklaaspakketten

Als er in Nederland één maand bekend staat om tradities, feesten, cadeaus en veel lekker eten, dan is het wel de maand december. Bij talrijke bedrijven leveren de jaarlijkse kerstpakketten ook een bijdrage aan dit feestelijke geheel. Hierbij zijn er steeds meer bedrijven die incidenteel of zelfs structureel kerstpakketten vervangen door Sinterklaaspakketten. Het idee erachter blijft hetzelfde: medewerkers bedanken voor het gedane werk. En ook qua inhoud zijn er gelijkenissen, aangezien je in beide pakketten doorgaans smaakvolle etenswaren. Met kerstpakketten kun je dan misschien meer kanten op, een Sinterklaaspakket wordt gezien als meer origineel. Idealiter geef je deze pakketten aan je personeel natuurlijk op of vlak voor Pakjesavond. Wat je van een Sinterklaaspakket kunt verwachten, dat is hieronder te lezen.

Sinterklaaspakketten

Wat kun je zoal van een Sinterklaaspakket verwachten?

Wie denkt aan voedsel rond het Sinterklaasfeest, die kan niet om het feit heen dat er vooral snoepgoed en zoetigheden bij komen kijken. Dit komt dan ook terug in het Sinterklaaspakket:

• Kruidnoten, daar kan een Sinterklaaspakket natuurlijk echt niet zonder. Deze kruidnoten zijn overigens niet te verwarren tot de in werkelijkheid minder geliefde pepernoten, die wat taaier en minder speculaasachtig zijn.

• Speelse etenswaren van chocola. Niemand kan daarbij heen om de in Nederland beroemde chocoladeletters. Ook chocolademunten doen het altijd goed.

• Schuimsnoepjes, die vaak in de vorm komen van een muis of gewoon van Sinterklaas.

• Producten van marsepein.

• Iets luxere etenswaren zoals banketstaven of suikermuizen.