Leuk cadeau kopen voor je beste vriend of vriendin

Jij en je beste vriend of vriendin hebben beiden een druk leven en hebben elkaar al even niet gezien, maar spreken elkaar aan de telefoon. Je wil laten zien dat je nog steeds aan hem of haar denkt en wil graag een leuk cadeau kopen. Of je beste vriendin is net afgestudeerd, is jarig of je wil gewoon zomaar een cadeau geven, omdat je zo blij bent met de vriendschap. Je kent je beste vriend(in) natuurlijk goed genoeg om iets leuks te bedenken en na te denken over wat hij of zij graag zou willen of kan waarderen. Het laat al zien dat je aan hem of haar denkt, en dat alleen al wordt zeker weten gewaardeerd. Tips kunnen ook nooit kwaad, dus lees snel verder! 

Voor de verjaardag van je beste vriend(in) 

Een leuk cadeau kopen voor je beste vriend of vriendin hoeft niet moeilijk te zijn, gezien je hem of haar al lang kent en als het goed is ook goed genoeg. Is hij of zij dol op foto’s met een vintage look, maar heb je geen polaroid of wegwerp camera? Je kunt ook foto’s online bestellen in een polaroid look. Een dubbelzijdig tegeltje met een eigen tekst erop is ook erg persoonlijk om te geven en daarnaast zit er wat humor in, wat natuurlijk nooit kwaad kan. Hij of zij kan altijd terugkijken naar mooie herinneringen! Een gepersonaliseerd product zoals een glas, pen of een bedrukt T-shirt kan een leuk cadeau zijn.

Zomaar een cadeau doen?

Wil je een leuk cadeau kopen zonder dat er een verjaardag o.i.d. is? Dat kan natuurlijk ook. Naast dat het gewoon ‘zo maar’ kan zijn, kan het ook een steun zijn. Je denkt namelijk aan hem of haar, en dat is vaak al een erg fijn idee. Als je spontaan een cadeau wil geven aan je beste vriend of vriendin, ga dan voor bijvoorbeeld een mooie bos bloemen of droogbloemen, of een kaart met een mooie boodschap en een foto van jullie samen erop. Of gebruik wat humor en bestel een gigantische chocoladereep. Ook een goed boek met een bepaald onderwerp dat hij of zij interessant vindt is een erg leuk cadeau om te geven.

Wat zijn eigenlijk de trends?

Er zijn verschillende trends die steeds meer terugkomen op het gebied van cadeaus. Ben je van de simpele cadeaus, dan doe je het zeker goed met cadeaubonnen.  Een voorbeeld is een DIY-geschenk, of gepersonaliseerde zoals eerder als voorbeeld genoemd is. Wil je geen materieel cadeau geven? Ga dan voor een cadeau waarin beleving centraal staat. Doe bijvoorbeeld een weekend weg cadeau, of een yoga klas of een danscursus. Je kunt natuurlijk met de trends meegaan, maar als jij denkt dat iets anders beter past bij jouw beste vriend of vriendin, kies dan voor wat jij denkt dat goed is!