Speciale cadeau man ideeën, voor mannen die alles al hebben

brownies bestellen

Voor een man een cadeau uitzoeken is een lastige klus. Voor vrouwen kun je vaak iets kleins bedenken zoals een doosje chocolade of een bos bloemen. Mannen hebben een hele andere kijk op het krijgen van cadeaus en dat maakt het ook direct een stuk lastiger. Want ze zijn vaak van de gadgets en gadgets hebben meestal een enorm prijskaartje, wat dan ook niet binnen het cadeau-budget past. Dus hoe ga je hiermee om? Hieronder speciale cadeau man ideeën voor mannen die alles al hebben. 

Kies voor een cadeau man die praktisch is

Mannen zijn over het algemeen wezens die zijn ingesteld op praktische zaken. Ze denken altijd in oplossingen en zien overal wel iets nuttigs in. Een bos bloemen of een doosje bonbons is dan ook niet hetgeen waar ze echt gelukkig van worden om te ontvangen. Probeer een praktische insteek te nemen en kijk eens naar gadgets en dan niet de dure smartwatches of een nieuwe smartphone, maar naar kleinere gadgets die zij praktisch in hun leven kunnen gebruiken. 

Zoek je een cadeau man die van barbecueën houdt? Dan kijk eens naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een persoonlijk schort te laten maken of een mooie set gereedschap die hij bij de barbecue kan gebruiken. Dat zijn vaak artikelen die hij niet zelf aanschaft en misschien staat hij zelfs nog met de vleestang van oma rond te zwaaien tijdens het proces. 

Misschien is jouw man in kwestie meer geïnteresseerd in een goed glas wijn of goede likeur. Er zijn heel veel verschillende soorten proeverijen om naartoe te gaan, maar ook proeverijen voor thuis. Je kunt dit samen doen als het je eigen man is, of hij kan het samen doen met zijn gezin op een zaterdagavond. In elk geval is het een praktisch cadeau man idee omdat hij er iets nuttigs aan heeft en van kan genieten op zijn eigen manier. 

Kies voor een gezin cadeau als je het echt niet weet

Als het een cadeau man moet worden voor iemand met een gezin en je weet echt geen persoonlijke draai eraan te geven, dan kun je er altijd een gezins cadeau van maken. Denk bijvoorbeeld aan een uitje, een dagje weg of misschien wel lekker een cadeaubon voor de sauna zodat hij met zijn vrouw/vriendin weg kan.

Een andere optie als het een echte familieman is, dan kun je ook denken in de vorm van een leuk familiespel die hij samen kan spelen. Zo geef je hem de mogelijkheid om nieuwe dingen met het gezin te ontdekken en kan hij genieten van de gezins connectie. 

Een cadeau man is en blijft een lastige aankoop omdat het heel erg persoonsafhankelijk is. Iedere man is anders en heeft andere hobby’s, maar één ding hebben ze gemeen: ze houden van praktische cadeaus waar ze iets aan hebben. Als je dat altijd in je achterhoofd houdt en op die manier kijkt naar jouw budget en de gadgets of eventueel een cadeaubon, dan zit je altijd goed. 

Ook een kerstcadeaus voor mannen bestel je bij ons!